МОСНВ

Кратко описание на МОНСВ идва тук

Проведе се ден на отворените врати в ОбСНВ Благоевград

      26.06.2018 г. – Международния ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици се отбелязва от 1988 г. с резолюция 42/112 на общото събрание на ООН, приета на 7 декември 1987 г. и изразява решителността на всички страни-членки да засилят действията си и сътрудничеството си за постигане на свят без наркотици.

Връчване на грамоти на доброволците по превенция на наркоманиите от Община Банско

На 18 юни 2018 г. ученици от гимназиите в Банско получиха грамоти за доброволческата си дейност по превенция на наркоманиите за учебната 2017-2018 година. Грамота получиха и „Защитени жилища 3 и 4“ в Банско за регулярните срещи по превенция на наркоманиите с ползвателите на социални услуги там.

Поклон, съдия Фалконе

"Предупреждавам Ви, след този разпит Вие ще станете звезда. Но ще се опитат да Ви унищожат физически и професионално. Не забравяйте, че сметката, която откривате с Коза ностра никога няма да бъде закрита. Още ли искате да ме разпитвате?“ –  казва Томазо Бушета, на италианския съдия Джовани Фалконе.

Негово Вископреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим награди дарителите, подкрепили благотворителната кампания „Приятели, наши връстници гладуват! Нека спрем това!“

На 7 февруари 2018 г. Негово Вископреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим награди дарителите, подкрепили благотворителната кампания „Приятели, наши връстници гладуват! Нека спрем това!“ Кампанията се провежда от 2012 година и съвместна инициатива на Общинския съвет по наркотични вещества Благоевград и Православния информационен център на Неврокопска света митроплия.

Pages

Subscribe to RSS - МОСНВ