трева

Голяма беля дебне над Сузанита, която разтресе "детска дупара" и се надруса с трева, докато прави френска любов на предната седалка

Агенция за закрила на детето погна изпълнителката заради новата й песен с попфолк певеца Ангел - „К`во става, брат“

Половин тон марихуана изскочи зад чашки в тир

Цената на дрогата е над 2 млн. лева

Над половин тон марихуана беше разкрита от граничните полицаи на ГКПП - Илинден. Високорисковият наркотик бил складиран в кашони зад тапа от пластмасови чаши в румънски тир, идващ от Гърция. Тираджията е арестуван и обвинен за транспортиране на рекордното количество от 600 кг трева, чиято стойност надхвърля 2 милиона лева, съобщиха от Окръжна прокуратура.

д-р Александър Канчелов - Понякога обществото ни се държи като напушен наркоман

Вярата в безвредността на марихуаната води до хероинова зависимост

Изключително актуалната тема за легализирането на марихуаната беше дискутирана в предаването NEWSROOM от Роро Кавалджиев, музикант и тв водещ, д-р Александър Канчелов (Българска асоциация за метадоново лечение) и рапъра Сарафа.

Марк Уолбърг към Бийбър: Стегни се и спри да пушиш трева

Холивудският актьор, който дълги години беше сред лошите момчета в шоубизнеса, Марк Уолбърг посъветва младата канадска звезда Джъстин Бийбър „да се стегне и да спре пушенето на марихуана“. Звездата от „Кръв и пот“ (Pain & Gain) сподели мъдростта си в видеочат с британския вестник The Sun.

Как вреди марихуаната на мозъка

Марихуаната, известна още на улицата като ганджа, джойнт, лула на мира, както и с много други названия, се получава от цветовете, семената и листата на растението канабис. Марихуаната съдържа повече от 60 канабиноиди и психоактивни съединения. Основното активно химично съединение е THC или тетрахидроканабинол. Човечеството използва канабиса още от древните времена, но тенденцията за употреба като медицински продукт и средство за развлечение се засилва към 20 век.

Гаджета в Павликени с оранжерия за канабис

Необичаен и определено незаконен начин за изкарване на пари са имали млада жена от село до Павликени и мъж, с когото живеела на семейни начала. 

Оранжерия за отглеждане на канабис в домашни условия е открита от полицаите от града, след като вчера те претърсили къща в с. Караисен, ползвана от 27-годишната Д.Н. от Павликени - криминално проявена и осъждана за незаконно преминаване на границата.

Пуша цигара марихуана, могат ли да ме арестуват?

Пушите марихуана? Да могат да ви арестуват!

Защото веществото THC (делта -1-тетрахидроканабинол), съдържащо се в конопеното растение, популярно като трева, марихуана, джойнт, е забранено със закон (ЗКНВП). Наказателното право, част от което е наказателният кодекс на Република България, определя отглеждането, разпространението и употребата му като криминални прояви.

Subscribe to RSS - трева