Какво означава, когато котката ви се свие на кълбо на дивана с вас

Новини за 08.02.2018

В края на краищата, някои котки може просто да правят това, което техните хора искат, за да получат храна. Ето 6 знака, които доказват, че котката ви наистина ви обича.

1. Вашата котка мърка

Всяка котка може да казва Мяу, но не всички котки мъркат, когато техните собственици им показват любовта си. Ако вашето коте мърка, когато го галите, можете да вярвате, че то ви обича.

2. Вашата котка ще се свие на дивана с вас

Да имаш филмова вечер и да останеш на дивана? Това ще бъде най-доброто време за вашата котка, за да се свие и намести при вас, така ви показва привързаност. Ако котката ви се свие с теб на дивана, определено те обича.

3. Тя ще ви награждава с подаръци

Котките са ловци и мислят, че и хората са ловци. Нашите животни не разбират какво е магазин за хранителни стоки – мислят, че ние самите убиваме нашата вечеря. Така че, когато вашият котешки приятел ви донесе птица или мишка, не го оставяйте навън! Тя просто се опитва да ви помогне да изхранвате семейството.

4. Тя никога няма да ви позволи да си свършите работата

Истинската любов седи на клавиатурата ви цял ден, когато утре е крайният срок за вашият проект. Тя се простира в скута ви, когато трябва да станете, за да направите важното телефонно обаждане. Ако вашата котка ви следва навсякъде и непрекъснато се мотае по пътя ви, това е истинска любов.

5. Вашата котка мрази да напускате къщата

Вие сте покровител на къщата и алфа на глутницата. Ако котката ви обича, тя ще мрази абсолютно да види, че тръгваш сутрин. Тя може да се ядоса, макар да знае, че ще се върнете. Не се притеснявайте – това е в името на любовта.

6. Вашата котка ще бъде щастлива, когато се върнете

Както е ядосана, когато излизаш, котката ти не може да остане сърдита дълго време. Докато се прибереш вкъщи, тя ще се радва да те види. Потопете се във вълнението. Това е да усетите котешката любов.

Може да се чудите какво мисли вашата котка за вас, но не е нужно да се притеснявате дали тя ви обича или не. Ако вашата котка проявява тези 6 навика в поведението си, тя наистина ви обича.

 

http://bgkef.net/eto-kakvo-oznachava-kogato-kotkata-vi-se-svie-na-kalbo-na-divana-s-vas-e-chestno-nyamah-predstava-che-e-tova/

Кратък линк

Още Новини