Албанец преби като животно бременна сръбкиня – отказала му секс (БРУТАЛНИ СНИМКИ 18+)

Новини за 15.05.2018

20-годишна бременна сръбкиня е била жестоко пребита от албанец, защото отказала да прави секс с него. За ужасяващата случка разказва самата Анджела Джорджевич пред сръбския „Курир“.   Инцидентът станал в събота на пътя между село Биляча и град Буяновац. С 25-годишния албанец С.А. се запознала по-рано, докато се забавлявала с приятели. Тогава той бил много възпитан и любезен. Тогава отношенията им бил чисто приятелски.   Анджела, която е бременна в третия месец, трябвало да се прибере с такси. В колата се качил и въпросният албанец, заедно с брат си. „Нищо лошо не бях видяла в него“, разказва тя.   В таксито, обаче, 25-годишният мъж започнал да я увещава да отидат в хотел. Тя отказала. Няколко пъти я питал дали не искат да бъдат заедно, но тя все отговаряла с „не“. „Тогава започна моята агония“, спомня си младата жена.   Още в таксито албанецът започнал да я бие. „Удряше ме с крака и с юмруци, душеше ме, дърпаше ми косата. В един момент ме изблъска от колата и почна да ме удря, където намери. Паднах на земята, но той не преставаше. Държах си ръката на стомаха, само да опазя бебето. Усещах много удари в главата и краката, риташе ме в краката. Влачи ме по асфалта. Краката ми са одрани. А в това време нито таксиджията, нито брат му реагираха. Молех го да престане, а той ме наричаше „ку*ва“, разказва младата жена.   Според нея, С.А. не е знаел, че е бременна. След като я пребил, той я зарязал на улицата. Тя успяла да се качи в друг автомобил. „Когато шофьорът ме видя, изпадна в шок“, сподели тя.  

Тя показа пред медиите жестоките наранявания, които е получила. Нощем сънува кошмари и се налага майка ѝ да я буди, за да спре да крещи „Престани да ме удряш!“. „Кой знае колко пъти отново съм преживяла всеки удар“, казва Анджела, която е бременна от годеника си.   25-годишният албанец е арестуван. Пред полицията казал, че Анджела се опитала да му открадне 1000 евро. Версията се поддържа и от брат му и от таксиметровия шофьор, но според младата жена няма да издържи в съда.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/albanets-prebi-kato-zhivotno-bremenna-srbkinya-otkazala-mu-seks-brutalni-snimki-18_news600314.html

Кратък линк

Още Новини