Бабата на наркодилъра Ръбчо в тежко състояние, бита ли е?!

Новини за 10.01.2018

Лекарите в МБАЛ Сандански алармираха полицията, силно притеснени от състоянието на пациентка, докарана от санданското село Гореме. Завчера вечерта в тежко състояния при тях е постъпила възрастна жена в тежко състояние, по тялото и имало множество отоци, синини и кървави дири, за които неин близък заявил, че са получени от падане.

Оказало се, че това е бабата на скандалноизвестния санданчанин Алексанър П., с прякор Ръбчо, който само преди няколко месеца излезе от затвора, където излежа присъда за притежание и пласиране на наркотици. Според медиците по тялото на жената има следи от насилие, което вдигна полицията на крак. Внукът Ръбчо незабавно бе призован за разпит, но той отрича да е нападнал и бил баба си.

След излизането си от затвора той живее заедно с нея, уж се разбирали. Ченгета и лекари обаче имат съмнения, че жената е бита. Работата по случая продължава с изясняване на причините за състоянието ѝ. Обект ли е бабата на Ръбчо на семейно насилие, това уточняват органите на реда. Възрастната жена ще бъде разпитана, след като състоянието ѝ се подобри.

 

https://www.struma.com/obshtestvo/lekarite-v-sandanski-potreseni-sinini-ohluzvaniya-i-kurvavi-sledi-babata_128949/

Кратък линк

Още Новини