Български сайт доставя марихуана по домовете

Новини за 28.08.2017

Български сайт, замаскиран като портал за продажба на семена с „учебна“ цел и сувенири, доставя марихуана за отглеждане по домовете. Той е със свободен достъп и не е необходимо да ползваме специални програми на компютъра или телефона си, за да влезем в него, както е при повечето подобни сайтове, пише „Монитор“. На него има богато разнообразие от всякакви семена за отглеждането на марихуана.

Един комплект излиза около 100 лева, колкото е и минималната стойност на поръчката. Тя пристига в „неразпознаваема опаковка“ в рамките на 12 работни дни, обясняват от сайта. Заплащането пък става чрез PayPal и дори по банкова сметка. Контактът с търговеца обаче е единствено по скайп, където се смята, че връзката е криптирана и трудна за проследяване и подслушване. „Приемайки нашите условия, вие се съгласявате да носите пълната отговорност за и след закупуване на продукт от магазина ни. Всичко, което продаваме, е за сувенир или с учебна цел (отглеждане на растения).

Ние НЕ носим отговорност за това как ще използвате закупения артикул. Отговорността за действията на купувача след закупуване на артикул се носи от самия купувач!“, се казва в предупреждението при закупуване на определен продукт. Целта му е отговорността за абсолютно незаконната у нас дейност да пада не върху администраторите на сайта, а върху купувача.https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/khitretsi-blgari-prashchat-marikhuana-po-domovete-chrez-sayt-maskirat-ya-kato_news539426.html

Кратък линк

Още Новини