Вътрешният министър награди полицаи от Крумовград за разкрит един тон марихуана

Новини за 10.11.2017

Със заповед на министърът на вътрешните работи Валентин Радев на тържествено събрание днес по повод професионалния празник на българската полиция – 8 ноември,  бяха наградени шестиима полицаи от полицията в Крумовград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

На събранието са присъствали полицейски служители от град Одрин начело с директора на полицията там Али Курт, които гостуват за празника в Кърджали. 

Полицаите са отличени с „обявяване на благодарност” и парична награда в размер на 200 лв. за инициативност и постигнати високи  резултати при изпълнението на функциите си, в резултат на което през месец септември, тази година, са разкрити и иззети  около един тон марихуана и 12 кг сухи съцветия от същата дрога в село Качулка. В хода на операцията е задържан и производителят на дрогата.

Със заповед на директора на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов за проявен професионализъм , за постигнати високи и трайни резултати в служебната дейност с „писмена похвала”  са отличени 115 служители от областната дирекция.
 

 

https://dariknews.bg/regioni/kyrdzhali/vytreshniiat-ministyr-nagradi-policai-ot-krumovgrad-za-razkrit-edin-ton-marihuana-2059829

Кратък линк

Още Новини