В Пловдив задържаха 2-ма с наркотици, други трима за шофиране пияни и дрогирани

Новини за 07.02.2018

При специализирана операция, извършена на територията на Пловдивска област, полицията е задържала пет лица, двама от които за притежание на наркотици, а останалите трима за шофирани след употреба на алкохол и дрога. Срещу тях са образувани бързи полицейски производства. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив. В Пловдив в акцията са участвали екипи на Четвърто РУ и сектор "Специализирани полицейски сили", които са проверили 59 лица, 21 автомобила и 2 търговски обекта.

На територията на община Асеновград са били инспектирани 309 души, 139 автомобила, 21 питейни заведения, игрални зали, места за подслон и две частни охранителни фирми. Издадени са 15 акта по Закона за български документи за самоличност и два предупредителни протокола по Закона за МВР. По линия на пътния контрол са съставени по 11 акта и глоби с фиш.

В Карлово са извършени проверки на 119 лица, 51 автомобила, 14 търговски обекта. Съставени са 12 акта по законите за МВР и българските лични документи, 4 акта и 2 глоби с фиш по Закона за движение по пътищата. Издадени са 4 констативни протокола.

 

https://www.24chasa.bg/novini/article/6702067

Кратък линк

Още Новини