Двойно самоубийство в Шумен! Разследват смъртта на баба и дядо

Новини за 07.02.2019

Предстои да бъдат извършени процесуално следствени действия за изясняване на обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на възрастните хора

Полицията разследва смъртта на мъж и жена, открити в жилището им в централната част на града, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен.

Криминалисти от РУ - Шумен изясняват обстоятелствата, при които е възникнала смъртта на възрастното семейство от град Шумен. Сигнал за намерените тела е подаден от техни близки. По техни данни след влизане в жилището им в централната част на град Шумен са открили починала възрастната жената, а в друго помещение мъжа.

На място са старши комисар Ялчън Расим - директор на ОДМВР - Шумен, окръжният прокурор Маргарита Георгиева – административен ръководител на Окръжна прокуратура - Шумен и Делян Димитров – заместник окръжен прокурор, който е наблюдаващ прокурор по случая. Предстои да бъдат извършени процесуално следствени действия за изясняване на обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на възрастните хора.

 

 

http://kanal3.bg/news/bulgaria/crime/92643-Dvoyno-ubiystvo-v-Shumen%2521-Razsledvat-smartta-na-baba-i-dyado?fbclid=IwAR0FT8-QDMThq2IRxm32KICaLoE1J6rNJzcRKShmxYwSX1IDWU8UK5LXz34

Кратък линк

Още Новини