Заради честата употреба на кокаин, носът на Жана Бергендорф се разпада

Новини за 19.09.2017

Заради честата употреба на кокаин, носът на Жана Бергендорф е фатално увреден, а певицата постоянно е с хрема. Изпълнителката на „Самурай” още от дете страдала от синузит и състоянието й драстично се влошило заради наркотиците. Единственият изход за Жана бил операция, но от страх тя все отлагала да я направи. 

След като преди месец стана ясно, че Саня Армутлиева е изхвърлила от компанията си червенокосата фурия, Жана решила да емигрира. „Бях решила да ходя в Англия, уж бях уредила нещата, но така и не заминах. Щях да работя като градинарка. Градинарството е също изкуство”, споделя скандалната изпълнителка, пише "Уикенд". Раздялата между „Вирджиния рекърдс” и Бергендорф бе факт 3 месеца след публичното признание на Саня, че два пъти е била на крачка да се откаже от победителката в „Х Фактор”. „Винаги си намирам причини да я обичам и да й дам още един шанс. Тя е като училно котенце, което е ритано”, откровено сподели Армутлиева. Тя направила всичко възможно, за да откаже певицата от наркотиците. Саня обаче била категорична, че повече няма да си затваря очите пред прегрешенията й и ако не се промени, ще й покаже вратата. 

Във „ВИП Брадър” Жана се опита да изчисти имиджа си и призна пред камерите: „Не съм взимала наркотици, откакто влязох във формата. Тук съм, за да си почина, да ги спра. Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила”.  Бергендорф бе хващана с наркотици два пъти през последните 2 години и арестувана в столичното Първо РПУ. Надрусаната Жана дори предизвика катастрофа. Мини Купърът й удари друг автомобил, в който също пътувала жена. 
 

 

https://www.blitz.bg/layfstayl/nost-na-zhana-bergendorf-se-razpada_news544213.html

Кратък линк

Още Новини