Къщата на легендата Шер се оказа склад за наркотици

Новини за 08.10.2018

Имението на певицата в Малибу беше щурмувано от полиция миналата седмица, която имала и заповед за арест, съобщава tmz.com. Сега става ясно и какво е било открито вътре.    

След щателното претърсване е арестуван Донован Руиз – 23-годишният син на един от асистентите на певицата, който живее в имението.   

Униформените намерили вътре най-различни видове наркотици и принадлежности за употребата им, както и кутии с куршуми 22-и калибър. Те били открити в стаята на Руиз, както и у самия него.   Ченгетата претърсили първо бельото му, където намерили 1,3 грама фентанил на прах, хапче занакс и неустановено бяло хапче, фолио и сламка.   След това последвало и претърсването на стаята. При намирането на куршумите полицаите повикали и парамедици, притеснявайки се, че може да се стигне до насилие и да има ранени. Руиз е заподозрян, че продава наркотици и е продал хероин на през септември на мъж, който взел свръхдоза и умрял.   

Шер в момента е на турне и не е била в дома си по време на ареста.   
 

 

https://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/chengeta-shchurmuvakha-kshchata-na-sher-i-se-vtreshchikha-ot-namerenoto_news630936.html

Кратък линк

Още Новини