Лелята на починалия охранител в Партийния дом разкри нова мистерия около смъртта на Даниел!

Новини за 09.07.2018

"На 6-и тръгва на работа. На 7-и никой не вдигаше на телефоните му. След няколко часа направихме връзка с работодателя му. Той пое ангажимент да разбере какво е станало. Ние на седми разбрахме, че е паднал в шахта. Не знаем в колко часа това е станало. Нито кога са го намерили точно. Не знаем къде е закаран трупа. Никой от полицията не ме е информирал. Никой не ни се е обадил." Това повтори пред Аделина Радева в "Здравей, България" лелята на починалия 25-годишен Даниел Тасев - Катя. БЛИЦ припомня, че 25-годишният Даниел Тасев е бил открит мъртъв в обекта. От две години е охранител във фирмата, която пази строежа на новото Народно събрание в бившия Партиен дом. Тръгва за нощна смяна в петък следобед и оттогава близките му нямат контакт с него.
"Той на този обект ходи нощни смени. Доколкото знам работят и други хора там, а после разбирам, че е бил сам на смяна. Как така?! Той на негови познати е казвал, че работят по двама души. Не знам къде в момента е трупът на момчето", добави тя.  "Да не ми се обади никой от полицията, значи все едно аз не съществувам в тая държава. След като се случи нещо такова, не знам къде се намирам. Нито ми се обади психолог, нито полицай. Имахме връзка само с прекия му началник. На тоя обект защо няма ограждения, няма осветление", пита лелята на загиналото момче.  "Имаме съмнения, че може нещо друго да е станало. Този строеж не е обезопасен според мен. Как ще работят работници и през деня, като стърчат железа?" запита тя.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/stolitsa/lelyata-na-pochinaliya-okhranitel-v-partiyniya-dom-razkri-nova-misteriya-okolo-smrtta-na-daniel_news612379.html

Кратък линк

Още Новини