Майка обвинена в даване на дъщеря си на успокоителни

Новини за 20.12.2016

Майката, давала на дъщеря си успокоителни, за да може тя да прави секс с приятеля си, призна, че й е давала хероин, но настоя, че обича детето си. Микала Пайк отрича да е причинила жестокост и ненужни страдания на 4-годишната си дъщеря Попи Уидсън, преди тя да умре през юни 2013 г.
4-годишното дете претърпя сърдечен удар в мизерния дом на тогавашния приятел на майката в град Гримзби, Великобритания.
Тестовете са установили, че 6 месеца преди смъртта,  тя е погълнала различни видове лекарства, включително успокоителни, хероин, метадон и кетамин.
Пайк, която според прокуратурата е “крайно, крайно егоистично човешко същество”, каза, че подозира бившия си приятел Джон Райтинг, че е давал лекарства на дъщеря й, но не е съобщила в полицията.
“Аз я обичах”, каза тя. “Не може да ми отнемете това. Тя беше перфектна.  Аз я обичах, но понякога обичах и наркотиците”. “Най-малкото, което мога да направя е да кажа истината. Тя заслужаваше по-добра майка от мен. Тя беше моята малка дъщеричка”, добави тя.
Причината за смъртта не е установена, но токсикологичните тестове от кръвта и косата показват, че малкото момиче е погълнало значителни количества хероин и метадон от 2 до 6 месеца преди смъртта си.
Полицията е намерила над 1 000 таблетки в жилището на Райтинг.
Процесът продължава.
Източник: http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/mother-michala-pyke-give-sedatives-daughter-have-sex-boyfriend-heroin-addict-drug-a7479886.html

Кратък линк

Още Новини