Млад актьор надруса таксиджия и го изнасили в Атина

Новини за 30.11.2018

Сексуален скандал между популярен гръцки актьор и таксиметров шофьор шокира гръцкото общество. Още по-шокиращи са обстоятелствата около инцидента, в следствие на което 29-годишният актьор е арестуван в момента, съобщава "Труд". 

Според информация след медицински преглед е констатирано, че таксиметровият шофьор е сексуално насилен. Историята започва, след като 29-годишният актьор поръчал такси през популярна електронна платформа от ул. „Михаил Вода“ в гръцката столица до площад Омония и дори избрал шофьора. Какво се е случило по време на пътуването, от момента, в който таксиметровият шофьор е качил актьора не е изяснено, но в крайна сметка последната дестинация е болница. Излизайки от колата, водачът започнал да се чувства странно. Казал на лекарите, че изпитва силен дискомфорт, повръщаше, изтръпване в ръцете и краката. Лекарите му оказали първа помощ. След като възвърнал сетивата си и успял да стане, скочил срещу актьора с удари и ритници. 

Какво точно се е случило не е известно, тъй като таксиметровият шофьор не успял да си спомни, в кафето му имало поставен наркотик. Според информация в гръцките медии 29-годишният актьор е ползвал наркотици и по време на маршрута с таксито е спрял и посетил секс-магазин. Според една от версиите таксиметровия шофьор е бил напръскан със специален възбуждащ спрей, според други, че е насилван с други предмети.

Води се разследване. 
 

 

https://www.blitz.bg/svyat/mlad-aktor-naprska-taksidzhiya-s-vzbuzhdashch-sprey-i-go-iznasili-v-atina_news641668.html

Кратък линк

Още Новини