Мъж бе убит от семейството си по време на мъчителен екзорсизъм

Новини за 07.02.2019

Младият мъж бил завързан с кабели, въжета и белезници по време на ритуала.

Братята и родителите на Кенеди Ифе вярвали, че той бил обладан от зли духове и демони, заради което решили да проведат екзорсизъм, но за жалост това свършило трагично. Въпреки че семейство Ифе искало да изцери Кенеди, те всъщност го убили в ужасяващ екзорсизъм, който самите те решили да проведат без да се посъветват с никого, пише BBC.

7-те членове на семейство Ифе отричат да са убили Кенеди. Все пак, те са обвинени в убийството на уязвим мъж. Фамилията е държала 26-годишния мъж завързан между 19 и 26 август 2016 г. в дома му в северен Лондон, което е довело до неговата смърт. 

Прокурорът по делото разказва: "Неговото собствено семейство е решило, че тъй като той не е в добро състояние на духа, трябва да го завържат с кабели, въжета и белезници. Решили са, че е по-добре да го направят заложник в собствения му дом, вместо да потърсят помощ от властите или да се обадят на спешна помощ. Именно това е довело до смъртта му." 

Той допълва, че те са решили да го излекуват чрез молитви и ритуали, вместо да сигнализират за болестта на роднината си.

 

 

https://www.struma.com/lyubopitno/muj-be-ubit-ot-semeistvoto-si-po-vreme-na-muchitelen_145242/

Кратък линк

Още Новини