Наркозависим грък изчезна мистериозно в Петрич

Новини за 06.06.2017

34-годишният грък Ризо Кристо, който изчезна мистериозно по трасето ГКПП Кулата -Петрич и за когото struma.com съобщи вчера, е наркозависим, това съобщили близките му, които от миналата седмица безуспешно го издирват в Петрич и околността. Кристо се свързал с роднините си на 5 май, казал, че влиза в България, заради среща с купувач на пелети и оттогава никой не го е чул, ни видял.

В края на миналата седмица близките му депозирали жалба в петричкото полицейско управление, в която сами съобщили, че Кристо е наркозависим, имал бизнес с пелети, който почти фалирал, затова уж бил тръгнал за България, да търси партньори. Веднага след жалбата полицията обяви Кристо за общодържавно издирване, тъй като няма никаква информация дали той е останал в Петрич, дали наистина е имал среща.

Факт е, че е влязъл през ГКПП Кулата и оттогава никаква следа. Не се знае нито има ли познати в Петрич и района, кои са приятелите му в България. Групи негови близки от Гърция обикалят района със снимката му в ръка и питат от човек на човек, дали са го виждали. Полицията също го търси, но времето, в което Кристо е в неизвестност вече е цял месец. Телефоните му са изключени, никой не го е виждал.

 

http://www.struma.com/obshtestvo/misteriyata-se-zaplita-34-godishniyat-gruk-izcheznal-po-traseto-kulata-petrich-e_118530/

Кратък линк

Още Новини