Откриха канабис и порнографски материали с деца в чужденец в хотелска стая в Сандански

Новини за 01.12.2017

Англичанин, настанен в един от хотелите на Сандански, бе задържан от полицията завчера. В хотелската му стая след проверка полицаите открили порнографски материали с деца. Грозни сцени на сексуално насилие върху непълнолетни, както и снимки на голи деца, съдържал компютърът на чужденеца.

При проверката у англичанина е намерен и канабис. Според показанията му, дошъл в Сандански при приятел, друг англичанин, който го извикал, за да му помогне, докато ремонтира апартамента си в курортния град. Полицията проверява има ли криминална регистрация в Англия арестуваният, заради съмнения, че е издирван от чуждите власти. Това е поредният педофил разкрит на територията на областта в последната седмица.

Припомняме, че само преди дни ГДБОП задържа за педофилски материали и онлайн сексуална експлоатация на деца, 31-годишния Здравко Мушев и 47-годишния Кирил Тешовски от Гоце Делчев. Мъжете са засечени след разследване на служители на специализирания сектор за борба с киберпрестъпността на ГДБОП и колегите им от регионалното звено в Благоевград. По думите на задържаните обаче, те свалили някакви програми и случайно попаднали детските снимки. 

 

https://www.struma.com/krimi/perverznicite-se-mnojat-arestuvaha-anglichanin-v-sandanski-za-pornografski-materiali_127239/

Кратък линк

Още Новини