Полицаи от Петрич и колегите им от "БОП" - Благоевград намериха голямо количество канабис

Новини за 03.10.2017

При съвместно проведена, на 02.10.2017г. на територията на гр. Петрич, акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на РУ-Петрич и сектор „БОП“ при ОДМВР-Благоевград, е извършена проверка на къща и прилежащо към нея дворно място в гр. Петрич, обитавани от В. Й. /52г. / от гр. Петрич.

В хода на проверката, в оранжерия в дворното място, са намерени засадени 8 бр. тревисти растения с общо тегло около 25, 080 килограма, реагиращи положително на канабис, а в къщата е намерена и иззета около 43, 60 грама тревиста маса, която също е реагирала положително на канабис. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

От полицейски служители на РУ-Петрич, на 02.10.2017г. в землището на с. Долна Рибница, общ. Петрич, е извършена проверка в местността „Трънката“, при която в обезлесен участък са открити засадени 77 бр. тревисти растения. След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис с общо тегло около 240 килограма. За случая е уведомена РП-Петрич.

 

http://www.struma.com/krimi/akciya-policai-ot-petrich-i-kolegite-im-ot-bop_124676/

Кратък линк

Още Новини