Полицаи разбиха мрежа за търговия с наркотици

Новини за 20.11.2018

Служители на полицейското управление в Горна Оряховица разбиха мрежа за търговия с наркотични вещества.

Полицейската операция е реализирана на 18 ноември на територията на Община Горна Оряховица. Непосредствено след извършена сделка с наркотични вещества вчера около обяд е задържан 27-годишен мъж от същия град, известен на полицията и осъждан. В него са намерени и иззети около 2 грама наркотично вещество, което при полеви наркотест е реагирало на канабис.

Малко по-късно в полицейския арест е доведен друг 27-годишен мъж от Долна Оряховица, известен на полицията и осъждан. В лекият му автомобил "Ауди" са били установени и иззети 12 грама от същото наркотично вещество.

При продължилата акция в жилище в с. Драганово, обитавано от 33-годишен мъж от същото село, в момента на извършване на сделка с наркотични вещества са задържани търговецът и двама клиенти.

Установени и иззети са 20 грама канабис, електронна везна и други вещи, имащи отношения към извършваните престъпни деяния. Срещу тримата мъже са образувани бързи производства. Работата по установяване на лица, купуващи наркотични вещества от тях продължава, както и действията по документиране на цялостната им престъпна дейност.

 

 

https://dariknews.bg/regioni/veliko-tyrnovo/policai-razbiha-mrezha-za-tyrgoviia-s-narkotici-2132361

Кратък линк

Още Новини