Поредните зверства, предизвикани от наркотици ...

Новини за 06.11.2017

Извънредно от прокуратурата! Изнесоха подробности за убийството в ж.к. "Павлово"

Отишъл е преднамерено с тази цел. Ножът е взел от неговата къща в Мало Бучино. Взел си е резервни дрехи. Не е плод на някаква емоция. Това заявиха от прокуратурата на извънреден брифинг по повод убийство в столичния кв. „Павлово“. Убийството, извършено в събота в столичния квартал "Павлово", е дело на синът на починалия. Това обяви Емилия Русинова.

"Извършителят на деянието е употребил наркотични вещества. Той е споделил пред приятели, че има намерение да убие баща си. Той е откаран до местопроизшествието от свой приятел. Наръгал е многократно баща си. Изхвърлил е дрехите и оръжието, с което е извършил убийството, в близката река. Те бяха намерени. Проведени са множество експертизи и разпити. Извършителят е задържан за 72 часа, като утре ще бъде поискана най-тежката мярка "задържане под стража". Извършителят не е бил задържан до сега. Само през 2007 г. е имало производство срещу него за хулигански деяния. В семейството е имало е влошени отношения в продължение на дълги години.

Майката и бащата на извършителя на убийството са прекратили брака си в началото на месец май, тази година", каза още Русинова. Мярката за неотклонение на младия мъж е задържане до 72 часа, като прокуратурата ще настоява за най-тежката мярка - задържане под стража.  Опитваше се да ни насочи в грешна посока. По наши данни системно е употребявал - по данни от него и от приятелите му. Сам е бил и не сме сигурни дали това момче, което го е откарало до там, е знаело къде отива. Разпитите продължават.

 

https://www.blitz.bg/obshtestvo/izvnredno-ot-prokuraturata-iznesokha-podrobnosti-za-ubiystvoto-v-zhk-pavlovo_news555854.html


 

Кратък линк

Още Новини