Потресаваща жестокост! Ветеран от ВВС застреля и уби своята дъщеря и съпругата си, а след това....

Новини за 09.07.2018

В американския щат Алабама ветеран от американските въоръжени сили застреля съпругата си, както и смъртоносно рани една от дъщерите си, а след това запали пожар в къщата и се самоуби.

Учителката Шарлийн Ан Орси се прибрала, за да вземе дъщерите си - 12-годишни тризнаци и по-голямата 13-годишна дъщеря. На вратата тя се срещнала със съпруга си Боб, който застрелял жена си в главата, съобщава Фокс Нюз.


След това Боб Орси започнал да излива запалителна течност (според предварителните данни, това е било бензин), както и да стреля срещу децата си. В резултат, от близко разстояние, той ранил с множество изстрели тризначките. 13-годишната му дъщеря успяла  да се скрие в къщата на съседа. Две от ранените момичета също едва успели да избягат преди пламъкът да обгърне сградата. Но една от дъщерите на двойката починала в резултат на инцидента.


Според съобщенията в медиите, съпрузите Орси са сключили брак в Аляска през 1994 г. Шарлийн подала молба за развод девет дни преди смъртта си. Жената посочила непримирими противоречия и поискала от съда да й предостави правото на пълна опека над децата им. 


Ранените при инцидента момичета в момента се лекуват и се възстановяват в болница.

https://www.blitz.bg/kriminalni/potresavashcha-zhestokost-veteran-ot-vvs-zastrelya-i-ubi-svoyata-dshcherya-i-sprugata-si-a-sled-tova-snimki_news612364.html

Кратък линк

Още Новини