Първи СНИМКИ на Дарина, убита с дъщеричката ѝ от Викторио в жк "Надежда"

Новини за 30.10.2018

Убитата млада жена в столичния квартал жк. "Надежда" е Дарина Министерска. От профила й в социалната мрежа става ясно, че тя е била много активна в последния месец и нищо не е предвещавало трагедията. Младата жена постоянно е споделяла снимки и видеа на дъщеря си Никол. Има и няколко снимки с бащата на детето Викторио, с когото е живяла на семейни начала. Припомняме, че след като е извършил убийството на 23-годишната жена, мъжът е прострелял дъщеричката си в окото в района на Горни Богров, а после е направил неуспешен опит за самоубийство.  Извънредно: Прокуратурата даде страшни подробности за двойното убийство в жк "Надежда"  На 29 август Дарина е обновила снимката на корицата си във "Фейсбук". На снимката са тя, Викторио и малката Никол. Преди месец 1-годишното момиченце е проходило. 

Двамата са имали и куче "Ротвайлер" на име Лори. Вероятно Министерска не е искала сериозно обвързване, съдейки по друга картинка с послание, споделена от нея.  В профила на убиеца от "Надежда" пък не се забелязва нито една обща снимка на двамата.  Шокиращо! Убиецът от "Надежда" застрелял детето си в дясното око, а той само одраскан, дори се жалвал срещу приятелката си от "психически тормоз" 

В социалната мрежа приятел на Дарина зове за "смърт на този изверг", визирайки убиецът й Викторио. Публикуваме текстът без редакторска намеса.  "Смърт за този изверг който уби мойта приятелка Дарина снощи и нека да се вдигнем в подкрепа на мойте приятели и близки Георги Министерски и Ваня Министерска. В памет на Дарина Министерска и нейното съкровище. Моля Ви всички да помогнем. Споделяй те го. Мойте исренни съболезнования!"

 

https://www.blitz.bg/kriminalni/prvi-snimki-na-darina-ubita-s-dshcherichkata-ot-viktorio-v-zhk-nadezhda_news636396.html

Кратък линк

Още Новини