Роднините на убития Гошко: Стрелецът е много напред, има хора зад гърба си, ще се измъкне

Новини за 11.10.2018

38-годишният Георги Рапонски, който беше задържан за убийството на 17-годишния Георги Мигленов край Монтана, има на свое има фирма „Изи тимбър строй“, занимаваща се с дърводобив и дървопреработка, пише „Телеграф“.  Според полицията, мъжът има условна присъда за наркотици.   

Колата му е била претърсена и в нея е открит пистолет. Не се знае, обаче, дали с него е стреляно. Назначени са експертизи, които трябва да отговорят на този въпрос.   „Човекът е много напред, има доста хора зад гърба си и ще постигне целта си“, обясниха роми от монтанската махала „Огоста“, които настояваха за справедливост по случая.   

Семейството на Гошко има още две деца – 16-годишно момиче и дете на 5 години.   До вчера следобед заподозреният все още не беше с повдигнато обвинение. Криминалисти предполагаха, че срещу ромите е стреляно от разстояние. 

  Както БЛИЦ съобщи, момчето беше застреляно с един изстрел в главата докато косяло трева с дядо си в гората край Монтана.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/rodninite-na-ubitiya-goshko-streletst-e-mnogo-napred-ima-khora-zad-grba-si-shche-se-izmkne_news632298.html

Кратък линк

Още Новини