Сандански полицаи иззеха канабис от три къщи в района

Новини за 06.10.2017

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 05.10.2017г., от полицейски служители на РУ-Петрич и служители на сектор „БОП“ при ОДМВР-Благоевград, в местността „Манастира“, землище на гр.Петрич, са намерени и иззети зелени, тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 15,300 килограма. За случая е уведомена РП-Петрич. Работата продължава.

На 05.10.2017г. в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на къща, обитавана от К.К./34г./ от гр.Сандански. В хода на проверката е намерена и иззета около 14,80 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. К.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 05.10.2017г. в с.Калиманци, общ.Сандански и с.Катунци, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на жилища, обитавани от Б.Л./41г./ от с.Калиманци. В къщата в с.Калиманци е намерена и иззета електронна везна и около 3 575 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в жилището в с.Катунци, е намерена и иззета около 115 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава

 

http://blagoevgrad-news.com/сандански-полицаи-иззеха-канабис-от-т/

Кратък линк

Още Новини