Секс скандал на Световното: Аптекарка продавала пробити презервативи на чуждестранните фенове в Нижни Новогород с цел да...

Новини за 10.07.2018

В Нижни Новгород, където се играха 6 мача от Световното по футбол, е уволнена продавачка в аптека, която продавала на чуждестранни запалянковци пробити презервативи, съобщават местни медии. 

62-годишната Людмила обяснила своята постъпка си с желанието да подобри генофонда на града.  "Не съжалявам за нищо. Вижте тукашните нехранимайковци и вижте какви момчета ни бяха дошли на гости. Едно от друго по-красиви, стройни, стегнати, спортни. Нека споделят генофонда си с нас. Това за тях си е удоволствие, а за града е от полза - току виж следващото поколение ще е различно", обяснява Людмила, цитирана от "Блокнот". Освен това жената смята, че с постъпката си се грижи и за морала на съвременните девойки.

"Така ще хойкат по-малко, с кърмаче на ръце няма да тръгнеш всяка нощ по кръчми и срещи", убедена е аптекарката.  Людмила не смята секса с чужденци за осъдителен. След Олимпиада-80 в Москва тя родила близнаци. Но началството на аптеката не оценило старанието на Людмила. Тя била заставена на напише молба за уволнение по собствено желание. 

https://www.blitz.bg/svyat/seks-skandal-na-svetovnoto-aptekarka-prodavala-probiti-prezervativi-na-chuzhdestrannite-fenove-v-nizhni-novogorod-s-tsel-da_news612303.html

Кратък линк

Още Новини