Ученичка разбра, че е жертва на групово изнасилване, след като полицаи й показаха брутално видео от въпросната нощ

Новини за 10.07.2017

Шокирана тийнейджърка разбра, че е била изнасилена от четирима души, след като шест седмици по-късно полицаи й показаха видео от нападението, заснето от един от насилниците, съобщава The Sun.  На 17-минутното клипче, направено преди две години, се виждат група мъже, които я нападат в спалнята. 16-годишната австралийка получила покана за парти чрез социалната мрежа Фейсбук. Пристигайки на купона, тя помолила 26-годишен млад мъж на име Тристан да се грижи за нея, след което започнала да се налива с алкохол и да пуши марихуана.
Младото момиче изпаднало в състояние, в което не можело да каже и дума. Всъщност, на насилниците не им трябвало да говори. На записа се чува гласа на единия от изнасилвачите, който казва:  "Един по един. Всички ще правим секс тази вечер”. В съда момичето не успяло да си спомни нищо от въпросната вечер. Когато се събудила, а в леглото до себе си видяла Тристан, решила, че той я е изнасилил. Когато полицаите й показали клипчето, на което се виждат още двама мъже, момичето изпаднало в шок. На кадрите се чува как тя мрънка, че иска да спи, защото е изморена, а един от нападателите й казва, че купонът едва сега започва.   В съда нападателите твърдят, че са невинни по многобройните обвинения, които са им повдигнати, сред които сексуално нападение и нанасяне на телесна повреда.

 

https://www.blitz.bg/svyat/uchenichka-razbra-che-e-zhertva-na-grupovo-iznasilvane-sled-kato-politsai-y-pokazakha-brutalno-video-ot-vprosnata-noshch_news527929.html

Кратък линк

Още Новини