Хладнокръвен наркоман уби красивата си и любяща съпруга и с малката си дъщеричка под ръка тръгна да търси още дрога

Новини за 29.09.2017

Хладнокръвно убийство потресе жителите на градче в америкаснкия щат Масачузетс. 29-годишният Андрю Маккормак удушил съпругата си Ванеса и в компанията на 1-годишната си дъщеря тръгнал да търси дилъра си, който да го снабди с поредната доза наркотици, съобщава "Дейли мейл". Младата жена, която работи като учителка, е открита мъртва в събота. 

По тялото й имало множество наранявания от нож. Първоначално Андрю я ударил по главата с тежък предмет, след това започнал да я души, избил й и няколко зъба. По време на престъплението малката им дъщеричка също била в къщата. Приключвайки със съпругата си, Андрю я взел на ръце и тръгнал да търси дрога. Дилърът му, чието име не се споменава, потвърдил пред полицията, че Маккормак редовно купувал от него кокаин и седмично оставял стотици долари за дрогата. 

Мъжът опитал да прикрие зверството, което е извършил. Той старателно изчистил стаята, която се превърнала в арена на престъплението, дори използвал белина, но не успял напълно да унищожи кървавите следи.

Следователите предполагат, че причина за убийството може да е станало желанието на Ванеса да се разведе с мъжа си след 2-годишен брак. Близки на младата жена я описват като "най-добрата майка на света".  

Самият Андрю, който е арестуван броени дни след престъплението, отрича всички обвинения. Той твърди, че е открил съпругата си мъртва и веднага е позвънил на 911.  Първото заседание по делото е насрочено за 17 октомври.  

 

https://www.blitz.bg/svyat/khladnokrven-narkoman-ubi-krasivata-si-i-lyubyashcha-spruga-i-s-malkata-si-dshcherichka-pod-rka-trgna-da-trsi-oshche-droga-snimki_news547131.html

 

Кратък линк

Още Новини