Ченгета под прикритие арестуваха в Солун известен петричанин с голямо количество наркотици! Скроили му страшен капан

Новини за 07.09.2018

Задържаният К. Атанасов, брат на общински спец, се сби миналата година с 41- годишен, сбутаха се и при падането човекът издъхна, седмица по-късно блъсна пешеходка, има множество кримипрояви.

Само преди няколко дни в гръцкия град Солун с голямо количество наркотици е заловен петричанинът Кирил Атанасов. Това научи ексклузивно struma.com.

Спецполицаи направили капан на петричанина и той е заловен в момент на предаване на наркотичното вещество на двама гръцки граждани. Според запознати Атанасов неколкократно е преминавал у съседите с дрога и е бил обект на наблюдение от страна на гръцката полиция.

В деня на ареста му той имал среща с купувачите, които се оказали ченгета под прикритие. Кирил предал 1 килограм хероин, но бил закопчан. Ще бъде съден по бързата процедура. Новината се разпространява под сурдинка сред кримиконтингена в Петрич, за ареста се знаеше и в местната полиция, но все още няма изпратено официално писмо.

Припомняме ви, че Кирил Атанасов е брат на общински служител. Той е известен с криминалните си прояви. Само преди една година, той бе задържан от петричките полицаи, пред Нон-стоп "Емполи" на ул. "Рокфелер", когато Атанасов се сби в заведението и при бутането и боя 41- годишният му опонент Иван Петров падна на тротоара и смъртоносно удари главата си. После блъсна с таксито си пешеходка на пътека възрастна жена, която се отърва с леки травми.

Към момента петричанинът Атанасов е в ареста в Солун.

 

https://www.struma.com/krimi/samo-v-struma-com-chengeta-pod-prikritie-arestuvaha-v-solun-izvesten_138927/

Кратък линк

Още Новини