Четирима закопчани след мащабна акция на входа на Пловдив

Новини за 10.08.2018

Трима мъже са задържани при мащабна специализирана полицейска операция на входа на Пловдив. В събота вечерта на автомагистрала "Тракия", на влизане в града при отбивката на Радиново, са спрени за проверка "Пежо" и мотоциклет "Ямаха".

В автомобила пътували Айкан Камберов /20/ и Никола Сиваков /23/, а ямахата управлявал 48-годишния Георги Неделчев от Белащица.

При обиските в автомобила, мотора и домовете на тримата, са намерени близо 3,5 кг марихуана. В операцията са участвали служители на Криминална полиция и Специализираните полицейски сили.

В последствие е задържан и още един член на групата - 45 - годишния Йордан Каракашев от Петричко, пише trafficnews.bg.

Тревата, която е намерена при обиските, е с високо качество. Доставчик е Каракашев.

Николай Сиваков тази година за втори път е арестуван с наркотици. На 27 февруари тази година служители на 1 РУ на МВР-Пловдив извършили претърсване и изземване в дома на Сиваков.

На стълбище, което водело към таванско помещение, били намерени и иззети два полиетиленови плика, съдържащи общо 2 кг марихуана на стойност 12 066 лева, електронна везна и 7200 лева, намиращи се в стая от жилището.

Айкан е с чисто досие, живее с родителите си в Браниполе. Никола Сиваков Айкан Камберов Георги Неделчев Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 354 ал. 1 от Наказателния кодекс.

С постановление на Окръжна прокуратура четиримата са задържани за 72 часа в следствения арест.

 

 

https://fakti.bg/krimi/321480-chetirima-zakopchani-sled-mashtabna-akcia-na-vhoda-na-plovdiv

 

 

Кратък линк

Още Новини