ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

Един от експертите ОБВИНИЛИ БОТЕВ И ЛЕВСКИ КАТО ДИСКРИМИНАТОРИ е Мукаддес Налбант

15 August, 2012 - 20:56 -- drtemi

Един от експертите ОБВИНИЛИ БОТЕВ И ЛЕВСКИ КАТО ДИСКРИМИНАТОРИ  е Мукаддес Налбант - ШЕФ на средното образование в България още при царя. В един от българските учебници, одобрени от тези специалисти, има няколко пасажа за патриарх Евтимий и цял урок за най-великата личност за своето време - Баязид Светкавицата.

Споделете с приятели

ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ТАКА СЕ ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРИТЕ!Български студенти ще съдят кралица Елизабет II

15 January, 2013 - 09:20 -- drtemi

Български студенти на Острова набират средства, за да съдят правителството на британската кралица Елизабет II за дискриминация. Законите във Великобритания дискриминират нашите студенти и румънските им колеги, като ограничават правото им на 20-часова работна седмица. Това става с процедурни хватки. Нашите са принудени да чакат разрешителни между 6 и 9 месеца, като през това време остават без паспорт или личната си карта. Студентите от други страни от ЕС нямат никакви ограничения за работа. Тези пък, които идват от страни извън съюза, получават разрешителните си още с издаването на виза.

Споделете с приятели

Проф. Валери Стефанов: България я има заради луди глави като Ботев

14 January, 2013 - 10:11 -- drtemi

Проф. Валери Стефанов е преподавател по литература и бивш декан на факултет „Славянски филологии” в СУ „Св. Климент Охридски”. Доктор на филологическите науки. Потърсихме проф. Стефанов по повод изминалата 165-годишнина от рождението на Христо Ботев, за да коментира причините за нестихващия интерес към личността на гения на българската литература.

 

Проф. Стефанов, 165 години след рождението на Ботев продължаваме да разгадаваме личността му. Много ли са празните редове?

Споделете с приятели

Страници