ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

УДРЯ НИ НАЙ-МОЩНАТА МАГНИТНА БУРЯ ОТ 200 ГОДИНИ НАСАМ ! КАКВО Е ВЛИЯНИЕТО И ВЪРХУ ЗДРАВЕТО НИ

27 August, 2012 - 16:44 -- drtemi

Ако сметките на учените са правилни, след месец животът на Земята може да спре ! На 22 септември се очаква най-мощната слънчева буря за последните 200 години. Магнитните бури могат да предизвикат учестено сърцебиене, промени в кръвното налягане, хипертонични кризи, аритмия, тахикардия, екстрасистоли, инсулти, риск от инфаркт.

Споделете с приятели

Извънземните ни атакуват с три НЛО до дни!

25 October, 2012 - 11:04 -- drtemi

С помощта на системата HAARP учените са забелязали 3 гигантски НЛО на извънземните, които в момента са близо до Юпитер, атакуват ни до няколко дни

Извънземните ни атакуват до няколко дни! Сензационното разкритие направиха учените от независимата търговска организация SETI – Search for Extraterrestrial Intelligence (Търсене на измънземен разум).

Споделете с приятели

Откриха астероид, който след година ще доближи Земята

27 February, 2012 - 14:38 -- drtemi

Астероидът 2012 DA14 с диаметър около 50 метра, който беше открит от испански астрономи в четвъртък, точно след година ще се върне и ще прелети много близо до нашата планета, по-ниско от орбитата на геостационарните сателити, съобщи НАСА.

Астероидът 2012 DA14 беше открит от испанската обсерватория Ла Сагра в провинция Гранада. Наблюденията на испанските астрономи бяха потвърдени от техните френски, италиански и американски колеги.

Споделете с приятели