ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях
23 November, 2012 - 16:52 -- drtemi

45-годишна жена и нейният 15-годишен син са били арестувани за продажба на наркотици в училище, съобщиха от полицията в Пловдив.

Семейството от съседния град Брестник се настанило още сутринта в района на училище „Проф. Цветан Лазаров” и започнали най-нагло да предлагат дрога на школниците. Изпратените на адреса полицаи арестували майката и сина, а при последвалия обиск в техния автомобил открили кутийка с 4,14 грама хашиш.

13-годишно момиче от Севлиево пък бе арестувано за притежание на 4 грама марихуана. Малолетната ученичка най-вероятно е закупила наркотика с цел да се похвали в даскалото.

 
 Майка и син бяха заловени с наркотици в Пловдив. Във вторник в Първо РУП е бил получен сигнал за разпространение на дрога в района на училище „ Проф. Цветан Лазаров". Пристигналите на място полицаи заловили 45-годишната Ц.Б. от Брестник и 15-годишния й син. При претърсване в лекия автомобил на жената е иззета кутийка с 4.14 грама хашиш, а в дома й е била намерена везна със следи от кафяво прахообразно вещество. Ц.Б., която е известна на полицията и осъждана за използване на неистински документ, и синът й са задържани в ареста за 24 часа.
Видове наркотици: 
Категория: 
Споделете с приятели