ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях
25 October, 2012 - 12:16 -- fuckyou

Д-р Теменужка Любенова
ОбСНВ

Благоевград

Уважаема д-р Любенова,

Бих искал още веднъж да Ви поздравя  по повод връчването за шести пореден път на журналистическите награди „Сърце и слово срещу наркотиците” на името на Вероника Герин. Много съжалявам, че няма да мога да бъда с Вас, но посолството ще бъде представено както подобава от г-н Том Редмънд – заместник ръководител на мисията.

Вашата неуморна работа за отваряне на очите на хората и особено на младите хора за опасностите, които крият употребата на наркотици, е от от огромно значение, в борбата срещу разрухата, която наркотиците нанасят на обществото ни. Смелостта и отдадеността на нашите журналисти, които са част от тази кампания, за която си струва да се борим, без всякакво съмнение заслужават нашето признание и благодарност. Няма по-отдаден и по-смел  журналист от Вероника Герин и тези награди по най-добър начин година след година отразяват това.

Ние в Ирландия сме много горди от делото на Вероника и смелостта, която проявява в търсене на истината и  това, че Вие питаете такова уважение към нея, е много голяма чест за нас. Затова искаме да изкажем най-искрените си почитания към Вас, така вдъхновени от нейната работа, за която тя дава най-голямата саможертва.

Желая Ви успех на този ден и се надявам, че духът на Вероника Герин ще продължава да Ви вдъхновява във вашата доблестна дейност.

София, 16.10.2012 г.                                                                    

С уважение,

Джон Роуън
Посланик

Изтегли оригинално писмо

Категория: 
Споделете с приятели