ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях
24 September, 2012 - 12:10 -- magirah

Учителите ветерани в Благоевград откриха новата учебна година на 18.09.2012 г. Деца поднесоха своите музикални поздрави към всички присъстващи учители – пенсионери. Бившите учителки пък пожелаха на учениците да е ползотворна и щастлива Новата учебна година. Поздравиха децата и гостите с прекрасни стихове, посветени на първия учебен ден. Накрая почерпиха присъстващите с бонбони, за да е сладък труда в училище на всички.  Председателят на клуба – г-жа Йорданка Филипова, се обърна към подрастващите с призив за много усмивки и постижения в училище, за да имат в бъдеще добра реализация в живота и прекрасни семейства.

Сред гостите на събитието бяха г-жа Мая Дамянкина – директор на ОДК- Благоевград, специалисти от Общинския съвет по наркотични вещества – д-р Теменужка Любенова, Магделена Рахова и други.

По традиция Клубът на учителите ветерани никога не пропуска да отбележи значими празници за българското образование, какъвто е началото на всяка една учебна година. Нека благодарим на тези достойни хора и им пожелаем още дълги години да подкрепят училищния живот в Благоевград.

 

    

Категория: 
Споделете с приятели