ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях
14 December, 2012 - 17:36 -- drtemi

Хиляди прииждат към френското селце Бугараш в очакване там да кацне НЛО и да спаси земните жители от края на света, разказва пратеник на „Комсомолска правда" в свой репортаж от мястото на събитието. Селото се намира близо до едноименната гора във френската част на Пиринеите. Разположено в „средата на нищото", в него живеят едва 170 души. Бугараш и планината над него винаги са имали репутацията на свещено място, като още от Римската империя се смята, че крият свои тайни. В по-късни времена там копаят канали спецслужби от различни краища на света., в това число и хитлеристките. Защо, никой няма отговор. После в тази планина МОСАД търси златото на Хитлер. Местността е известна със семинарите на хора, търсещи връзка с вътрешната енергия на света и с космоса. В момента планината е много популярно място, в което се стичат хора от всички страни в очакване именно тук на 21 декември да се приземи летящата чиния със зелени човечета, която ще побере всички, които са дошли в Бугараш. Едва ли мнозина от тях си задават въпроса къде ще ги откара космическият кораб, но вероятно в светлото бъдеще. В този смисъл Бугараш е един съвременен Ноев ковчег. В последните месеци в региона пребивават странни личности и местните жители нерядко се жалват в полицията, че в планината срещат жени с дълги бели одежди или въобще без дрехи, които търсят единение с Космоса. Сега там обикалят полицейски части, които са разположили постове, като органите на реда се придвижват в планината с коне. От утре пък целият район ще бъде отцепен. До свършека на света остават само два дни и желаещите да попаднат на заветния космически кораб в момента се крият в малки хотели и наемат стаи в околността. Още отсега хеликоптери летят над селцето и проверяват какво се случва в него.

Кандидатите за летящата чиния обаче предпочитат да не се афишират - къщите са заключени, а от тях се носи музиката на „Пинк Флойд" и лек мирис на марихуана. Явно хората се готвят да посрещнат апокалипсиса в подходящото душевно състояние.


Лама от Тибет, по известен като Оракула от Шамбала е изпратил до НАСА предсказанието си за това, което ще се случи на 21.12.2012 година.

krai na sveta Тибетски монах предупреждава: На 21.12.2012 Земята ще потъне в пълен мрак

Апокалипсисът наближава

Той твърди, че животите на хиляди хора с в опасност. Според него тези, които успеят да оцелеят в продължение на два месеца след фаталната дата, ще променят коренно живота си и своето мислене.
Според Лама от Тибет на 21.12.2012 година всички планети от Слънчевата система, включително и Земята ще навлязат в галактическа „нулева зона”.
Нулевата зона е пространство, в което не могат да се разпространяват никакви енергии, пишат колегите от chudesa.net, позовавайки се на руския сайт topnews.ru.
Ще настъпи пълен мрак и тъмнина, а в тъмнината ще има чести избухвания от светлина. Понякога на хората ще им се струва, че около тях бродят мъртъвци. Земята ще се тресе, но слабо.
Животните ще усетят по-рано наближаването на Апокалипсиса и ще се скрият в дупките си, твърди Оракула.
Много от хората ще полудеят от внезапната промяна и стреса, който ще изживеят.
Тибетският монах съветва на 20-ти декември всички хора да напуснат градовете и да се отправят към малки селища. Там, където ще се подслонят прозорците да бъдат закрити с плътни пердета и никой да не поглежда навън.

grad Тибетски монах предупреждава: На 21.12.2012 Земята ще потъне в пълен мрак

Земята ще потъне в мрак

Той предупреждава хората да се запасят с храна и вода поне за два месеца, защото страшния катаклизъм ще продължи две седмици, но никой не трябва да се връща към нормалния си начин на живот до началото на пролетта.
Хората ще могат да се върнат към нормалния си начин на живот в края на март.

Етикети: 
Категория: 
Споделете с приятели