ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях
27 January, 2013 - 11:25 -- drtemi

Пияният петокласник като дошъл на себе си започнал да буйства, изпаднал в истерия, искал да си ходи на село и заплашвал, че ще скочи през прозореца.

След 200 грама уиски на гладно и марихуана линейка откара в изтрезвителя 11-годишен петокласник. Лекарите в интензивното отделение на шуменската болница го спасили и го оставили за още два дни в детското отделение.

Произшествието, което не е официално оповестено, станало на 23 януари. 11-годишният Илия пристигнал както обичайно в училище, но след първия час изчезнал, съобщава “Монитор”.

Бащата на момчето починал преди години, майка му заминала нанякъде и сега за него се грижели баба му, дядо му и вуйчо му. Въпреки че духнал след първия час, никой не уведомил близките му, защото и друг път бил бягал от училище. Само му написали неизвинени отсъствия. Към 12.30 съученици на Илия забелязали своя приятел силнопиян и видимо зле. Тогава учителите се размърдали и извикали линейка.

Ученикът бил откаран в интензивното отделение на болницата в Шумен със силно алкохолно натравяне. Лекарите нямат практика пациентите да духат дрегера, но преизчислени към 35-те му килограма собствено тегло 200 грама уиски са си 2.7 промила алкохол. При такова алкохолно опиянение половината от възрастните изпадали в несвяст.

След като изтрезнял, Илия бил преместен в детското отделение, където пък изкарал акъла на лекарите. Като дошъл на себе си започнал да буйства, изпаднал в истерия, искал да си ходи на село и заплашвал, че ще скочи през прозореца. От болницата помолили близки да дойдат да го гледат, но вуйчо му отказал - нямало с какво да дойде до Шумен. В петък момчето било изписано и вече си е при баба си и дядо си.

Видове наркотици: 
Категория: 
Споделете с приятели