ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

Илинден e

20 July, 2012 - 10:07 -- magirah

Днес Българската православна църква почита паметта на Св. пророк Илия - един от най-великите измежду старозаветните праведници, могъщ изобличител на езичеството и предвестник на истинната вяра в Единия Бог.

Църковният празник е наречен от народа Илинден.

Свети Илия се тачи от всички християни като най-големия библейски пророк и заедно с Моисей - като един от двамата най-велики старозаветни мъже.

Споделете с приятели

Паметник на хан Кубрат издигат в Малая Перешчепина, Украйна

5 January, 2012 - 09:43 -- drtemi

Паметник на българския хан Кубрат ще бъде издигнат в село Малая Перешчепина в украинската Полтавска област.

Съобщението направи днес говорителят на Асоциацията на българите в Украйна Димитър Христов, който е вицепрезидент на фондацията "Хан Кубрат".

По думите му изграждането на мемориалния комплекс ще започне с построяването на параклис, двуетажен хотел за туристите и поклонниците, както и паркинги. Проектът ще се финансира изцяло от спонсори.

Споделете с приятели

ИСКАШ ЛИ ДА НАПИШЕШ ПИСМО ДА ДЯДО КОЛЕДА И ДА ПОЛУЧИШ ИЗНЕНАДА ОТ ОбСНВ

25 November, 2011 - 10:58 -- drtemi

ДО ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ПЪРВИ ДО ШЕСТИ КЛАС И ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ БАТКОВЦИ И КАКИ!!!!!!!!!!!!!ИСКАШ ЛИ ДА НАПИШЕШ ПИСМО ДО ДЯДО КОЛЕДА? ЕТО АДРЕСА В ИНТЕРНЕТ НА НЕГОВОТО МАЛКО СЕЛЦЕ В ДАЛЕЧНИЯ СЕВЕР, В ЛАПЛАНДИЯ -http://emailsanta.com/ ! ПИШИ И НИ ИЗПРАТИ ТВОЕТО ПИСМО И ОТГОВОРА НА E-MAIL pitaizan@gmail.com ДО 19 ДЕКЕМВРИ 2011 Г.! МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДА НА КОЛЕДА ЗА НАЙ-ВЪЛНУВАЩОТО ПИСМО, КОЕТО ЩЕ ПОЛУЧИМ! ОЧАКВАМЕ ВИ НИЕ И НАГРАДИТЕ, КОИТО СМЕ ПРИГОТВИЛИ!

Споделете с приятели

Страници