ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

Коледна изненада - В Амстердам марихуаната в училищата забранена

13 December, 2012 - 16:19 -- drtemi

Невероятно, но факт - в някои учебни заведения в Амстердам имало проблеми с младежите, изпаднали в състояние на наркотично опиянение.

Споделете с приятели

Законът прави от родителите инкубатори, създаващи деца

14 December, 2012 - 15:35 -- drtemi

Иконом Василий Сарян коментира, че Синодът твърдо заставазад тезите на организациите, защото те са в пълен синхрон с вижданията на Българската църква за възпитанието на децата. По думите му с въвеждането на новия закон за образованието, както и със закона за детето, ще се извърши един духовен геноцид върху децата. „Те утре ще пораснат и ще станат такива, каквито иска да е светът, а не такива, каквито бихме искали да бъдат те - личности и човеци в този свят", коментира още иконом Василий Сарян.

Споделете с приятели

Майка и син продават наркотици в училище

23 November, 2012 - 16:52 -- drtemi

45-годишна жена и нейният 15-годишен син са били арестувани за продажба на наркотици в училище, съобщиха от полицията в Пловдив.

Семейството от съседния град Брестник се настанило още сутринта в района на училище „Проф. Цветан Лазаров” и започнали най-нагло да предлагат дрога на школниците. Изпратените на адреса полицаи арестували майката и сина, а при последвалия обиск в техния автомобил открили кутийка с 4,14 грама хашиш.

Споделете с приятели

Страници