ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

ВНИМАНИЕ! НЦИОМ:81% от българите против легализирането на леката дрога

14 December, 2012 - 15:06 -- drtemi

 НЦИОМ:81%  от българите против легализирането на МАРИХУАНАТА! Глас народен - Глас Божий!

Хората над 40-годишна възраст, живеещите извън столицата и жените се обявяват най-категорично против легализирането на леките наркотици. Твърдата позиция на мнозинството в момента трудно би могла да бъде разклатена от каквито и да е аргументи в полза на подобна мярка.

Споделете с приятели

ИЗВИНЯВАМЕ СЕ НА ДЕЦАТА НИ ЗА ТОЗИ ПОЗОР! Кръвният данък не може да бъде вид робство...нямаме покупко-продажба

28 November, 2012 - 15:39 -- drtemi

ПОЗОР И ГАВРА! Кръвният данък не може да бъде вид робство, според мен. Фактически ние при него нямаме покупко-продажба. Просто тези деца са били вземани и обучавани, а в последствие са се издигали до големи постове. И по този начин, нека това да се знае, им е била осигурена по-висока позиция в обществената йерархия. И аз съм казвала неведнъж, когато говорим за Османската империя, че за нея не можем да си служим с понятия от модерността.

Споделете с приятели

Поздравителен адрес от Ирлансдко посолство до ОбСНВ

25 October, 2012 - 12:16 -- fuckyou

Д-р Теменужка Любенова
ОбСНВ

Благоевград

Уважаема д-р Любенова,

Бих искал още веднъж да Ви поздравя  по повод връчването за шести пореден път на журналистическите награди „Сърце и слово срещу наркотиците” на името на Вероника Герин. Много съжалявам, че няма да мога да бъда с Вас, но посолството ще бъде представено както подобава от г-н Том Редмънд – заместник ръководител на мисията.

Споделете с приятели

Страници