ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

Алберт Айнщайн е описан като „мърляво и кално дете”, което ходи босо и обича да яде сапун, въпреки че „през тези години от Гестапо са правели сапун от евреите”

22 October, 2012 - 20:02 -- drtemi

Учителска организация в Турция настоя да бъдат иззети серия учебници, осмиващи исторически фигури, които не са мюсюлмани. Учебниците са били раздадени в няколко училища в Истанбул през миналия месец, предаде АФП.

„В учебниците има фрази, които не са научни, а антисемитски, антиарменски и унижават християните, нерелигиозните хора и хората с лява философия”, се казва в изявление на учителската организация „Егитим сен”.

Споделете с приятели

ЕФЕКТЪТ НА КИРЛИАН

21 January, 2012 - 16:49 -- drtemi
Няма нищо по-ценно за човешката еволюция от онези открития и изобретения, които ни дават ключа към разкриването на загадъчните тайни на Природата и Човека. Едно от тези открития е изобретението на съпрузите Кирлиан. Това изобретение е дало на човечеството ново универсално разбиране за живота и смъртта.
 
Споделете с приятели

Жената сензор Мая Попова: До дни ни удря трус 4 по Рихтер

20 October, 2011 - 14:58 -- drtemi

Прогнозата прави Жената-сензор Мая Попова, която предсказва природните бедствия, усещайки болки по тялото си. Изплашена от собствената си дарба, Мая разкрива пред „България днес”, че във вторник изведнъж е получила силни, парещи болки в областта на коленете – мястото, което предвещава трус у нас.

Споделете с приятели

Учени използват силата на ума срещу болестите

20 October, 2011 - 08:44 -- drtemi

Учени прибягват до невероятната сила на ума в борбата срещу много болести, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на редица международни изследвания.

Специалисти от Оксфордския университет наскоро са установили, че смехът от сърце може да противодейства на болката.

Ръководителят на проучването Робин Дънбар вярва, че при неконтролируем смях се отделят болкоуспокояващи химикали, известни като ендорфини.

Споделете с приятели

Страници