ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

Един от експертите ОБВИНИЛИ БОТЕВ И ЛЕВСКИ КАТО ДИСКРИМИНАТОРИ е Мукаддес Налбант

15 August, 2012 - 20:56 -- drtemi

Един от експертите ОБВИНИЛИ БОТЕВ И ЛЕВСКИ КАТО ДИСКРИМИНАТОРИ  е Мукаддес Налбант - ШЕФ на средното образование в България още при царя. В един от българските учебници, одобрени от тези специалисти, има няколко пасажа за патриарх Евтимий и цял урок за най-великата личност за своето време - Баязид Светкавицата.

Споделете с приятели

От фейсбук: учителка спасява учениците си и загива

17 December, 2012 - 10:18 -- drtemi

Това е Виктория Сото, 27 годишна учителка в началното училище в град Нютаун, щата Кънектикът, мястото на трагедията с убийството на децата. Когато чува изстрели в коридора, тя скрива своите първокласници в шкафчетата и гардеробите в стаята. Убиецът влиза и тя му казва, че децата са в гимнастическия салон. Той я застрелва хладнокръвно и продължава нататък, но нито един от нейните ученици не е пострадал. Децата смятат убитата си учителка за герой.

Споделете с приятели

Арестуваха гимназист от Оклахома, планирал да застреля съученици

16 December, 2012 - 10:46 -- drtemi

Гимназист от щата Оклахома е в ареста по обвинения, че е планирал да заложи бомби и да застреля съученици в залата на гимназията в Бартълсвил. Това е трябвало да се случи на същия ден, в който 26 души бяха убити в начално училище в Кънектикът, предаде АР.

Полицията арестувала 18-годишния Сами Чавес в петък, след като научила предишния ден за подготвяния заговор.

Споделете с приятели

Бог да прости невинните деца - жертви в Кънектикът

15 December, 2012 - 14:04 -- drtemi

Стрелецът, който уби десетки деца, след като откри огън в училище Кънектикът, е застрелял майка си у дома, преди да се отправи за кървавата разправа в училището, където тя преподавала, предаде ДПА, като се позовава на американски медии.

След като застрелял майка си, Адам Ланза се качил на колата й и отишъл в училището, където уби 26 души, от които 20 деца, преди да се самоубие, съобщиха Си Ен Ен и Фокс нюз.

Споделете с приятели

Страници