ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

Коледна изненада - В Амстердам марихуаната в училищата забранена

13 December, 2012 - 16:19 -- drtemi

Невероятно, но факт - в някои учебни заведения в Амстердам имало проблеми с младежите, изпаднали в състояние на наркотично опиянение.

Споделете с приятели

Майка и син продават наркотици в училище

23 November, 2012 - 16:52 -- drtemi

45-годишна жена и нейният 15-годишен син са били арестувани за продажба на наркотици в училище, съобщиха от полицията в Пловдив.

Семейството от съседния град Брестник се настанило още сутринта в района на училище „Проф. Цветан Лазаров” и започнали най-нагло да предлагат дрога на школниците. Изпратените на адреса полицаи арестували майката и сина, а при последвалия обиск в техния автомобил открили кутийка с 4,14 грама хашиш.

Споделете с приятели

Учителите ветерани от Благоевград откриха учебната 2012 -2013 година

24 September, 2012 - 12:10 -- magirah

Учителите ветерани в Благоевград откриха новата учебна година на 18.09.2012 г. Деца поднесоха своите музикални поздрави към всички присъстващи учители – пенсионери. Бившите учителки пък пожелаха на учениците да е ползотворна и щастлива Новата учебна година. Поздравиха децата и гостите с прекрасни стихове, посветени на първия учебен ден.

Споделете с приятели

Психиатри и полицаи алармират: Употребата на синтетична дрога расте застрашително

8 May, 2012 - 17:15 -- drtemi

Разпространението и употребата на синтетични наркотици в региона расте лавинообразно, алармираха психиатри и полицаи. Все повече тийнейджъри се друсат с хапчета с амфетамини и метамфетамини, стават агресивни, нямат спирачка в действията си и в състояние на наркоза могат дори да убият, предупреди психиатърът д-р Дафин Ненов. Той ръководи метадоновата програма в Центъра за психично здраве във Велико Търново, където се лекуват 20 хероинозависими.

Споделете с приятели

Страници