ОбСНВ Благоевград

Наркотици - истината за тях

ИЗВИНЯВАМЕ СЕ НА ДЕЦАТА НИ ЗА ТОЗИ ПОЗОР! Кръвният данък не може да бъде вид робство...нямаме покупко-продажба

28 November, 2012 - 15:39 -- drtemi

ПОЗОР И ГАВРА! Кръвният данък не може да бъде вид робство, според мен. Фактически ние при него нямаме покупко-продажба. Просто тези деца са били вземани и обучавани, а в последствие са се издигали до големи постове. И по този начин, нека това да се знае, им е била осигурена по-висока позиция в обществената йерархия. И аз съм казвала неведнъж, когато говорим за Османската империя, че за нея не можем да си служим с понятия от модерността.

Споделете с приятели

ПОЗОР - 38 000 от Европа срещу Ботев и Левски

20 August, 2012 - 14:06 -- drtemi

Изследването е поръчано по европейски проекти и за него са платени 17 799 лева на фирми и неправителствени организации /интересно на кои партии са приближени тези НПО - та.

Споделете с приятели

Академик Георги Марков: Щом е имало пазари за роби, значи е имало робство!

28 November, 2012 - 15:23 -- drtemi

Академик Марков, какво Ви е отношението към публикуваната наскоро книга на доцент Йорданка Бибина, в която се твърди, че не е имало 500 години турско робство?

Споделете с приятели

"Не търсете виновника за Балканската война в София, а в Петроград, Белград и Атина. Прекалената доверчивост и честната дума убиха България"

23 November, 2012 - 10:48 -- drtemi

Професор Владимир Сис

Заради честната защита на българската кауза си той си спечелва много врагове в лицето на съседните държави. Сърбия, подкрепена от Гърция, организира три атентата в София, за да го убие — през юни и юли 1913 г. и през декември 1914 г. И при трите атентата е раняван, но успява да оцелее по чудо.

Споделете с приятели

Страници