Fraternite 2020 - Мобилност. Прогрес. Европа

Fraternite 21.02.2013

Гласувайте от тук ... 
2013 година е обявена за година на гражданската инициатива. Като активни граждани на Европейския съюз, имащи ясни изисквания за неговото бъдещо развитие, ние от Младежки общински съвет по наркотични вещества (МОСНВ) , заявяваме безусловната си подкрепа за първата гражданска инициатива - Fraternite 2020 - 3% от европейския бюджет да бъде разпределен за програми за младежки обмен Ние я подкрепяме, защото чрез нея подкрепяме обединена Европа, подкрепяме образованите,умни членове на общоевропейското семейство, подкрепяме мечтите на младите хора. Чрез тази инициатива показваме на европейските институции от какво се интересува младия европеец.

Ние желаем 3% от европейския бюджет да бъде разпределен за програми за обмен. Те позволяват студенти да бъдат изпращани за една година в друга страна.  По този начин по-лесно се осъществява основната цел на ЕС, а именно ,‚единство в многообразието‘‘Чрез тези програми можем да се запознаем с културите на останалите Европейски страни, можем да подобрим езиковите си умения, обогатим своя кръгозор и най-важното да се изградим като пълноценни граждани не само на Европейския съюз, но и на целия Свят. Нека не забравяме, че именно  ние сме бъдещето, което означава, че трябвада бъдем приоритет.

Призоваваме всеки евродепутат, всеки народен представител, всяка неправителствена организация, всяка личност да подкрепи Fraternite 2020. Това е кауза, загърбваща националните рамки и водеща до прогрес.

ГЛАСУВАЙТЕ ОТ ТУК:

Официалният са  сайт за събиране на подписи е http://bg.fraternite2020.eu/ В него можетe да намерите най-обстойна информация за инициативата.

       За да подкрепите инициативата, след влизане в сайта натиснете ‚,подпиши‘‘  след това‚,подкрепи‘‘ и въведете данните си.

Благодарим сърдечно на всички, които ще подкрепят тази гражданска инициатива.

С уважение:  

Цветана Любомирова Хайдушка 
(председател на МОСНВ)          

Алекс Еленков Христов
(заместник - председател на МОСНВ)                

Анелия Атанасова Атанасова
(главен секретар на МОСНВ)

 

Кратък линк

Още Новини