МОСНВ

Кратко описание на МОНСВ идва тук

Конкурси в памет на Джовани Фалконе И Вероника ГеринНа 26.03.2019 г. /вторник/ и на 28.03.2019 г. /четвъртък/ в зала "22 Септември" в град Благоевград ще се проведат церемониите по награждаване в двата конкурса в памет на Джовани Фалконе и в памет на Вероника Герин, организирани от Община Благоевград, по идея на Общинския съвет по наркотични вещества Благоевград.

Благотворителната кампания "Приятели, наши връстници гладуват! Да спрем това!“ за 2018 г.

 


       

        Успешно приключи кампанията "Приятели, наши връстници гладуват! Да спрем това!“ за 2018 г., организирана от Православния информационен център и Общинския съвет по наркотични вещества Благоевград за Рождество Христово. Събрани бяха почти 2 тона дълготрайни хранителни продукти – брашно, олио, ориз, захар, сол, леща, боб, макаронени изделия,  вафли, шоколади, сладкиши, консерви и други.

НАГРАЖДАВАНЕ НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ УЧЕНИЦИ В КОНКУРСА ПО ПРЕВЕНЦИЯ НА НАРКОМАНИИТЕ „ГЕРОИТЕ НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ – XI МАКЕДОНСКА ДИВИЗИЯ И 115 ГОДИНИ ОТ ПОДВИГА НА РАДОН ТОДЕВ И НЕГОВАТА ЧЕТА“


На тържествена церемония на 17.12.2018г. в зала "22 септември" на Община Благоевград бяха наградени спечелилите ученици в конкурса "„ГЕРОИТЕ НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ – XI МАКЕДОНСКА ДИВИЗИЯ И 115 ГОДИНИ ОТ ПОДВИГА НА РАДОН ТОДЕВ И НЕГОВАТА ЧЕТА“, организиран от ФОНДАЦИЯ „БЪЛГАРСКА ПАМЕТ“ , ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД, ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА БЛАГОЕВГРАД, ОБЩИНА БАНСКО и РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО БЛАГОЕВГРАД.

Из работата на школа "Лято без наркотици" в Банско - "Всичко, което изгубих"

 

През лятната ваканця децата от школа "Лято без наркотици" в гр. Банско се занимаваха с дейностти по превенция на наркоманиите. Представяме ви произведението, което едно от децата  - Петя Пахова, написа под въздействието на работата и дискусиите през цялата ваканция в школата.

    

Връчване на грамоти на доброволците по превенция на наркоманиите от Община Банско

На 18 юни 2018 г. ученици от гимназиите в Банско получиха грамоти за доброволческата си дейност по превенция на наркоманиите за учебната 2017-2018 година. Грамота получиха и „Защитени жилища 3 и 4“ в Банско за регулярните срещи по превенция на наркоманиите с ползвателите на социални услуги там.

Поклон, съдия Фалконе

"Предупреждавам Ви, след този разпит Вие ще станете звезда. Но ще се опитат да Ви унищожат физически и професионално. Не забравяйте, че сметката, която откривате с Коза ностра никога няма да бъде закрита. Още ли искате да ме разпитвате?“ –  казва Томазо Бушета, на италианския съдия Джовани Фалконе.

Pages

Subscribe to RSS - МОСНВ