Ден на търпението - 25 март

12-03-2015

Общински съвет по наркотични вещества Благоевград и Младежки общински съвет по наркотични вещества за поредна година организират отбелязването на 25 март (Благовещение) като Ден на търпението.

    

Това е ден, в който за поредна година ще призовем към търпение - взаимно изслушване и уважение, зачитане мнението на другите и толерантни взаимоотношения между ученици, учители, родители. Идеята за Ден на търпението се роди преди няколко години по време на обучението "Необходимостта младите хора да защитават общественозначими каузи"  на младежите от Младежки общински съвет по наркотични вещества и техни приятели - ученици от различни училища в Благоевград. 

Можете да се включите в отбелязването на този ден с различни дейности на учениците и учителите от Вашето училище или служители от Вашата институция по повод 25 март - Ден на търпението, на 25 март или в периода от 23 до 26 март 2015 г.

    

Очакваме до 18.03.2015 г.(сряда) описание на дейностите, които ще се случат във Вашето училище или институциа по повод Деня на търпението, а може и оформено като програма за самия ден -25 март, или периода, за който са предвидени, на следния имейл: pitaizan@gmail.com.

Въз основа на изпратената от Вас информация ще изготвим обща програма, която ще предоставим на медиите и РИО - Благоевград, чиято подкрепа имаме и тази година.

След това до 31 март (включително) ще очакваме снимки от събитията във Вашето училище, за да публикуваме новини за случилото се на нашите сайтове.

    

Кратък линк

Още Новини