арест

Хванаха осъден за дрога, крил се 3 г. и сменил навиците си

Престъпник, крил се 3 години, за да не влезе в затвора, бе заловен при акция на криминалисти от Главна дирекция „Национална полиция“. 64-годишният Христо Друмев трябвало да лежи 8 години зад решетките заради производство и разпространение на трева.

Той бил осъден от спецсъда през 2017 г. Вместо да обжалва обаче, Друмев решил да се скрие. Затова сменил прическата, обръснал си и брадата. Преместил се от родното Дряново в София. Мъжът променил начина си на обличане, тотално сменил и навиците си, за да не може да бъде заловен. Така например започнал да ходи на театър вместо на кино.

Задържаха мъж с 315 дози хероин, предназначени за...

Общото тегло на наркотичното вещество е 36 грама

Сливенският окръжен съд задържа под стража мъж, хванат с 315 дози хероин, съобщиха от Окръжната прокуратура, по чието искане е взета мярката за неотклонение. Той е обвинен за това, че противозаконно държал високорисково наркотично вещество - хероин, с цел разпространение. Престъплението е осъществено на 7 октомври в Нова Загора.

40-годишен блудствал с 9-годишно момиче, чака го...

Мъжът работел като санитар в Центъра за стари хора

Окръжната прокуратура във Видин, е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу мъж, привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление - блудство с момиче, съобщиха от обвинението.  40-годишният мъж работел като санитар в Центъра за стари хора. Мъжът имал дългогодишно приятелство със свой съселянин, който със съпругата си отглеждал три деца. Помагал на това семейство, когато било финансово затруднено, пише "Дарик нюз". 

Удар на полицията в Павликени, разкрита е...

Установена е модерна оранжерия с изградени поливна, аспираторна и отоплителна системи

На 12 октомври в рамките на специализирана полицейска операция за противодействие отглеждането и разпространението на наркотични вещества, е извършена проверка в търговски помещения в Павликени, ползвани от 47-годишен мъж, съобщиха от полицията. Установена е модерна оранжерия с изградени поливна, аспираторна и отоплителна системи. Вътре са иззети 18 контейнера с растения от рода на конопа, с различна височина, чиято листна маса е с тегло около 680 грама канабис.

Разследващи установиха коя е 30-годишната нарязана жена и убиецът й

Случаят е досущ като сценарий от книга на Стивън Кинг

Труп на жена, скрита в куфар, беше открит закопан в района между радомирските села Бърнарево и Николово. По коса, останала по пътната чанта, станало ясно, че жертвата е Антониа Гервазиева. Това пише "Телеграф", като се позовава на разследващи. До разплитане на случая, който е досущ като сценарий от книга на Стивън Кинг, се стигнало след като бащата на убиеца признал, че е помогнал на сина си да закопаят тялото.

Българският Ескобар се измъкна от гръцкия пандиз със страшна шашма

Наркотрафикантът Огнян Атанасов подлудил съседите с тежкото си здравословно състояние

Наркотрафикантът Огнян Атанасов от меката на дрогата - петричкото село Тополница, успя да се измъкне за пореден път от затвор в Гърция, където бе преведен да изтърпи присъда за трафик на наркотици. Атанасов, добил не на шега прозвището петричкия Пабло Ескобар, подлудил гърците с тежкото си здравословно състояние - остра форма на Паркинсонова болест, и за да не харчат пари по лечението му, гърците го върнали в България да изтърпи присъдата си в Централния софийски затвор.

Pages

Subscribe to RSS - арест