Мартин Карбовски взриви мрежата! Изригна срещу скандален филм!

Новини за 12.07.2018

Мартин Карбовски скандализира мрежата с най-новия филм на НВО!

Мартин Карбовски разбуни духовете в социалната мрежа като представи най-новият филм на НВО, в който възрастни отнемат девствеността на… 13-годишно момиче, пише разкрития.ком. Мнозина видяха в това откровена п*дофилия и опит за тотално изкривяване на обществото. Ето какво съобщи Карбовски:

Мартин Карбовски разбуни духовете със скандален филм по НВО„Нов филм на HBO предизвика остри реакции в интернет заради сюжета, в който се разказва за първия с*ксуален опит на 13-годишно момиче с двойка 40-годишни мъж и жена.

Филмът е озаглавен The Tale и вече е преминал през много филмови фестивали. Излъчван е и по телевизиите в САЩ, Испания и Великобритания.

В главната роля е Лора Дърн. Нейната героиня се опитва да открие какво е преживяла в детството си, защото спомените й за нея самата от онзи период са изтрити“, написа Мартин Карбовски в мрежата.

Коментарите под поста му са разнородни като повечето от тях, разбира се, крайно възмутени:

„Овулацията не е ли признак за полова зрялост? И защо никой не атакува Стивън Кинг за отвратителните убийства, за които „прави“ книги и после филми… Не знам от скука ли е, но от известно време се обръща внимание на някакви несъществени дреболии, а то…. Това си е жива реклама, на явно много скучен филм!!!“.

„Е какво толкова, нали се борим и се стремим към евроатлантическите ценности. Паси и Плевнелиев са горди с тези „иноватизми“ за нашето общество. След разрешаването на гей браковете, нормално е да се легализират и детските бракове.“ Евроатлантически ценности баце, нищо нередно“ – тези и още редица мнения на потребители и в момента продължават да заливат профила му.

 

http://www.bradva.bg/bg/article/article-145985#.W0cUQ6PVQdV

Кратък линк

Още Новини