Обръщение към наркозависимите

Новини за 09.04.2014

 Сполетяло Ви е нещастие – тежко, горчиво нещастие. Вие сте станал жертва на противоестествено и безумно занимание – употребата на наркотици. Вие сте напълно способен да задушите „зависимостта“, да се освободите и да се пречистите от гибелната и замайваща отрова – дрогата. Можете да излекувате раните си и да придобиете радостен, честен и свободен живот.

     Пътят, по – който сте кретал до този момент, е зигзагообразна пътека на  мъчително и позорно съществуване. Помислете: какво добро правите с наркоманията на себе си, на семейството си, на обществото? Във вашите деяния няма нищо положително, те носят само вреда! Вашият живот става все по – мъчителен, безнадежден и безполезен.

Вие отблъсквате най – близките си и скъпи  хора – децата, съпругата, родителите, а някои от тях чакат вашата смърт. Това е разбираемо – нали се държите с близките си като враг, изтезавате ги морално, а понякога и физически.

     Вие често живеете за сметка на обществото, внасяте своя дял в престъпността, в хулиганството и  в приобщаването на младежите към наркотика.

     Отхвърлят Ви колегите и съучениците, получавате си го и от „приятелите“ по игла, като ви ругаят с мръсни думи, грабят, бият,осакатяват или  убиват.

Нужен ли Ви е такъв зловещ, страдалчески и презрян живот?

Ако искате в живота Ви вместо мъка да има щастие, и вместо отвращение любов, е необходимо да прочистите съзнанието си от грешните убеждения.

Започнете да работите самостоятелно!

Винаги помнете, че трезвеността не може да се купи с никакви съкровища! Тя трябва да се заслужи!                

                                                                                             Евгени Миронов

Кратък линк

Още Новини