Виждали ли сте тази жена? Извърши отвратително престъпление в храма към приюта на отец Иван

Новини за 22.05.2018

Жена задигна парите от храма в приюта в Нови хан. Случката се е разиграла на 19-и май във време, в което в храма не е имало никой друг. Кражбата обаче е уловена от охранителните камери. „Това се случи на 19-и май по обяд. Аз по това време бях в гробищния парк, извършвайки панахиди и помени. Връщайки се в храма да си оставя някои неща, минах покрай свещите и видях, че чекмеджетата са отворени, а вътре бяха останали само дребни стотинки. На камерата видяхме въпросната жена”, обяснява пред Нова телевизия отец Григорий.

При стъпването си в храма жената обяснила, че дъщеря й починала и сега трябвало да гледа внучето си заедно със зет си. Освен това обяснява, че има бизнес, който иска да прекрати. „Тази жена не е местна. Не я познавам”, казва още отец Григорий. По думите на отец Иван, и друг път се е случвало касата в храма да бъде разбита от външни лица. „За мен кражбата от храма е голямо престъпление”, каза отец Иван от приюта в Нови хан.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/vizhdali-li-ste-tazi-zhena-izvrshi-otvratitelno-prestplenie-v-khrama-km-priyuta-na-otets-ivan-snimkivideo_news601874.html

Кратък линк

Още Новини